wed31

No work today. It's raining outside. Headache. Practisning CS4. Eating crispbread with cheese.

00.51Nostalgi

Idag var jag på dejt med V. Det var lite nervöst eftersom vi inte setts på nio år! Men det blev mkt skratt och prat om platåskor i plast, dubbeldejter, orup, hubba-bubba, fuckade tänder m.m. Åh vilken härlig tid vi hade det i Wien. Kanske blir det en tripp dit till sommarn?

23.59fri26

H just bought new shoes and I love 'em. Well i'm off to work now. Have a nice evening everyone!

Smicker (L)

På vägen hem från jobbet idag kom det fram en söt kille på bussen och frågade vad jag hette. Sen sa han att han tyckte jag var jävligt söt. Jag satt och log hela vägen hem! Mer komplimanger, ja tack!

wed24

: thekillingmoon. Idag gjorde jag mitt första utrop på H&M, utan att fucka up! I'm so proud. Ville bara säga det.

Night

: am-lul. They are both gorgeous (L).

mon22

Photoshop CS4 grund - bokat!

sun21

Ångest, oinspirerad.

Smokin'

Har jobbat 10-19.15 idag på H&M. 'Kan Emma komma till kassan tack'. 'Kan Emma komma till proven tack'. 'Kan Emma kontakta 203'. Är helt slut. Men nu blir det biljard och utgång!

Bonne nuit

Je voudrais avoir un appart et un petit ami.

tue16

: lubricous.

22.57


22.44

: Hs. Har precis bråkat med syrran och mamma om fjärrkontrollen. Det slutade med att alla skrek på varandra och att mamma sprang iväg med kontrollen och gömde den. Moget!

------

I've had the worst headache ever since this morning.

Kvarnby


Oh lolli-lollipop

Hjälpte syrran med projektet idag ute i vårvädret. Nu blir det kladdkaka med vit choklad, cola och en film.

Coke (L)

Gosh i'm tired. I stayed up until 3am yesterday watching movies with L.

Nude


13.03.10

Morning. Drinking coffee. Eating sandwiches.

Down

: src783. Tonight i'm gonna play billiards and drink some beer.

Les nuits d'été

Julinatt. Klockan är halv tre. Vännerna skrattar åt nått dåligt skämt i bakgrunden. Folk går barbenta. Man tänker på den fina killen man träffade i baren. Kollar för femte gången att man verkligen sparat hans nummer. 20 grader. Tar sig ännu en cigg. Folk sitter på trottoarerna och väntar på sista bussen hem. Det blir några fler bilder. Längtan att få krypa ner i sin säng och somna med fönstret öppet smyger sig på. Fötterna ömmar efter all dans. Klackarna i händerna. Barfota.

Morning light (L)


22.13

Idag hängde jag hos stackars S som stukat foten. Muntrade upp henne med några kanelbullar. Sen körde jag step dance - asgarv - har nog aldrig vart mer lost! Det var sjukt många snurrar, hopp och dubbelsnurrar. Mesta delen av tiden körde jag typ en annan koreografi.

17.29

: thekillingmoonconfused.

11.18

: weheartit.

Radiate love

Picture from thailand. Words by Wilferd Peterson.

I want you to want me

I've been walking around in the sun this morning. Thinking about that someone.

Keep swimming

Har simmat 1200m + bastat + legat i bubbelpoolen med J. Mina armar och ben är som spaghetti. Det är fan en ansträgning att trycka ner varje tangentknapp! Ska vila en timma innan jag drar iväg på aerobic och sen danslektion. Btw, om det var 20 grader ute idag hade jag haft på mig detta (L).

Stylorectic

: stylorectic.

They don't care about us

Är helt mör i kroppen efter att ha kört step + MJ dans. Ska bädda ner mig i sängen nu och läsa Smuts. God natt.

Weekend. March

I fredags skottade vi med random wii pojkar på Hagman, igår mölade vi samt sjöng 'dot dot dot' och idag mobbade jag V.

04.03.10

New dress + bag from H&M.

Who says

Who says i cant get be free from all of the things that i used to be. Rewrite my history. Who says i cant be free? - John Mayer (L).

La revue de K


Today i had coffee and cake with my dad on the terrace at kalvsund. Cosy. Now im gonna do my laundry and watch friends. Btw does anyone want to grab a coffee tomorrow? : larevuedekenza.

100% virrefån

Första dagen på H&M är avklarad. Kände mig mest som ett virrefån hela dagen. Det var virrigt när jag skulle hjälpa kunder att hitta vissa plagg (jag visste ju knappt vart provhytten låg), svara på kunders frågor i telefon ang. clubkorten, göra utrop i affären - 'dam har telefon på linje 2, dam på linje två tack' (UTAN att flabba), stå i kassan med alla rabattkuponger, reklamationer, tillgodokvitton m.m. Men jag hade det ändå sjukt kul med mkt trevligt folk!

RSS 2.0