240610

Det blev tyvärr inget liseberg idag, J kände sig yr. Istället blev det en runda på stan och en mysig lunch ute i solen på kiwii. På kvällen hängde vi på Qué Pasa och innan sista bussen gick hem mölade jag i mig en McFeast meny. Gott.

010610


Kan inte stanna men vart ska jag gå? Hur jag än gör blir det fel ändå. Men när jag ser och när hon ler då hör jag fåglar sjunga

Har lekt med InDesign hela förmiddagen. Gjorde en ny nuance-logga. Lyssnar på EMD och massa GES. Och nej, jag skäms inte alls för det..

Maria intothewhite

: barbara vidal. Born: 1979 Location: Palma de Mallorca Spain Gender: female

Une fille adorable


210610


Jag kan inte skilja på

Pannkakor. Daimglass. Engångskamera. Melissa Horn. Sam.

130610

Hallelujah. Min dator funkar. Gött!

Och fast vi båda vill. Mer än någonting annat. Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Det går bra här. Eftersom Henri-Pierre, min dator, har kraschat så blir det inte speciellt mkt här på nuance. Det blir ingenting rent ut sagt. Jag kan inte blogga utan mina bilder och redigeringsprogram. Jobbigt, men jag ska lämna in HP efter helgen. Vad har hänt annars? Jag har ställt in mig på att det blir Norrköping till hösten. Grafisk design och kommunikation. Tror det kan bli riktigt bra! Typografi, layout, konstvetenskap, interaktiva medier, designprojekt med internationell inriktning, animation och lite avancerad engelska på det. Den 17/08 drar det igång. Annars blir det mest till att jobba på H&M i sommar. Ska försöka klämma in en weekend till Ungern med V och P. Och mysa i Lilleby med S. Om två timmar blir det den sista fikan med det för evigt odöpta gänget på länge. Sadness.

RSS 2.0