300710

Åker till Barcelona idag med S.

Turquoise, une couleur du champ chromatique bleu

1: okänd 2: agnes 3: weheartit

270710

Är röd. Har solat med J hela förmiddagen vid havet. Sen åkte vi in till stan och bjöd in oss hos V som har pool. Vi snackade brunsprutor och flarring. Ska ta ett städpass nu innan H kommer hem med sushi. NAJS.

Fanta och rosé, en hel del auto och den stora kärleken

Smögen 2010.

210710

Imorgon drar jag till smögen med Sx2 och DW. Här ska det festas med alla seglare! Btw. 25 dagar kvar till Norrköping. Galet!

Amoureuse


Ser dig på blåa i april, i telefon i nya jeans. Men jag har samma trasor på och röker samma marlboro. Jag minns varenda scen ifrån vår film

Vaknade kl elva. Gick upp 12:34. Inget inplanerat, inga måsten. Det var länge sen jag fick en helnattssömn. Hur kan man sova bredvid nån som honom? Dricker presskaffe och tittar ut över ett mörkt hav. Glasrutorna är täckta av regndroppar. Det här är mitt favoritställe. Kalvsund står för lycka. Glädje, lugn. Lyssnar på Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnade mig nu. Ska på konsert på lördag. Kommer sjunga med i alla Melissa Horn låtar. Hade en klump i magen igår. Tänk att två så små ord kan vara så avgörande. Två helt olika framtider. Fick ett ja. Ännu en gång går det som jag vill. Jag har inte haft speciellt mycket uppförsbacke i mitt liv. Tre år i en ny stad. Tre år med nya människor. Mitt hjärta slår hårt igen.

I want a place of my own. Badly


070710Je t'aime soeur

Syrran har gjort en tatuering i nacken. Det står 'je t'aime soeur'. Jag älskar dig syster. Och imon fyller hon 18. Jag har världens finaste lillasyster. Kollar Spanien-Tyskland matchen nu. Är inte spec intresserad egentligen. Hejjar på Holland. Är sjuk. Hatar sommarförkylningar. Ska ta mig upp till frysen och ta fram min älskade HDglass - vanille, caramel, brownie.

RSS 2.0