Confession

Okey. One of my promises is that i'll never never ever join one of those stupid facebook groups. But today i broke my promise. "We will survive 2012 because Ted Mosby lives in 2030". I just had too.

Murran delux + lady paga

Det var någon som knackade på mitt fönster i fredags kväll. Med hjärtat som slog i 90km/h drog jag upp persiennerna och fick se en kvinna som stod utanför mitt fönster. Kvinnan visade sig vara P. Snacka om SURPRISE!

Last weekend


Rrraww

H is fierce. H is playing bad romance. I like H.

Parisfever


Lou doillon

WHAT TO WEAR? gossshhh!! Tydligen är det kraftigt berusad som står på schemat.

Cranberry white

Heyy i got my new phone today. Black, Cranberry white (L). Nightnight. (Pic from our old french riviera apartment).

16.02

I'm starving. I want french fries and two cheeseburgers. If i only had dads car.

Emil

Lite emil i lönneberga-feeling över min skepparmössa. J'aime.

Hypothetical hi5

Today. J, ISam and I took the car and drove to Kalvsund with coffee, cinnamon buns and our best myshumör. It was f*cking freezing and i got plumped big time. I'm gonna watch HIMYM2 now. In my warm warm bed. Hypothetical hi5! Nice.

19.35

Är halvbakis. Ska äta semla och kolla på Män som hatar kvinnor.

ISam (L)


Rivieran

Fina vänner och en öppen käft i Nice.

The L word

1.Edouart Boubat  2.Elliott Erwitt

2morrow = parrrrtyy

Var med och hjälpte till på en filminspelning idag. Lunchade även med J på stan. Vi snackade framtid och testade papegojor, lösnäsor och COOL-brills.

The one with the yoghurt

Yoghurt är milt och bra. Funkar tydligen när M är i obalans. Men funkar det när M är deprimerad? I don't think so. När M lider av depression behövs nog något mer.. bastant? Det behövs nått större för att M ska väckas till liv. M, möt S.

The Humphrey's


""16days

Eyy in 16 days im turning 20. Bubbles, masks and laughter will def. be the top 3.

Skepparmössan

I want it (L).

Udden AD

Inskrivning på arbetsförmedlingen - check. Briemacka - check. Öl - check. Cider - check. Nya smeknamn: Udden AD, Sparris LST och I-Sam - check. Produktiv dag minsann.

The past


When I hung out on our balcony in paris. When the spring nights were lukewarm. When life was damn good.

Marais, Magnùs Falkehed

Tänk dig en solig vårdag på något av torgen i Maraiskvarteren - kanske i trängseln på hörnterassen till Café les Philosophes, 28 rue Vieille du Temple, en av kvarterets mest upskattade adresser. Kaféet startades av några filosofifantaster som ville ha ett ställe att lösa livets gåtor på. Än idag hittar man även spår av debatterna på menyn i form av en Aristotelessallad eller Platonkorv. För att inte tala om alla existentiella frågor inpräntade på toalettväggarna. Eller varför inte rasta under valven vid Place des Vosges? Därhemma gnisslar vinterdäcken. Här sjunger fåglarna. På tallriken finns en liten sallad på chèvre chaud, gratinerad getost, som sköljs ner med en flaska mineralvatten. Espressokoppen innehåller inte mer än ett par centiliter kaffe, men den varar i nästan en timme.

Köldskadad

Promenerade runt i ödsliga och gråa gbg med E, S och A. Tog en fika utomhus, värmepannor och latte. Det var det som behövdes just nu. Det och köldskador. Nu blir det MJ dans och sen ett masterpiece.

Tegelvägg (L)


Fuck

Jag känner väldigt mkt såhär nu för tiden.

Addicted


13.25

Häng i Khao lak.

Det mest ovesentliga inlägget

I thailand köpte jag mina första flip-flops. Men pappa kallade dem först för has-has eftersom jag var nybörjare och släpade dem i marken. Efter lite träning ändrades namnet till has-flop (eller flip-has). Det hade skett en förbättring. Och dagen innan jag åkte hem hade jag lärt mig gå i mina flip-flops. The end.

De l'or


Summerlovin


Favoritplagget

Den rutiga skjortan.

Ressentiment

Il n'y a pas assez de mots pour expliquer tout ce que je ressens pour toi.

Hey 2010

New year's eve. Flowers, bare legs, banana pancake, singha and lots of laughter.

Touch of pink

Koh lanta och en hel massa 'krabbkaka'.

Som en örfil

När man lämnar vardagen försvinner alla bekymmer. Ångesten. Planerna. Man lämnar till och med tidsbegreppet bakom sig. Har inte ens koll på vilken dag det är. Allt blir så mycket enklare. Det som gnagde inom en innan är spårlöst försvunnet. Allt känns lättare. Fridfullt. Men när man kommer tillbaka slår verkligheten till en i ansiktet. Som en örfil. De flesta vet vad som väntar än. Det är bara att trycka på play efter att ha pausat. Jag däremot har ingen aning. Ännu en gång måste jag ta tag i saker. Bestämma mig. De tjatar, försöker pusha. Men jag vet verkligen inte vad jag vill. Vad kommer hända härnäst?

From bangkok to mölndal

Hemma. Jag fjällar i hela ansiktet och känner ett lätt gung hela tiden. Ska nog steka några köttbullar och sätta på HP6.

RSS 2.0