Det går en stöt genom hela min kropp, du och jag på en strand och i mitt blodomlopp går allt med dubbel fart, jag ska få känna dig snart och allting känns så jävla underbart


fri30


Where to, miss? The stars

/ jack & rose

/ Margaux Lonnberg

: thekillingmoon. Her blog is perfection.

I'll do whatever you please, girl I'm down on bending knees. Say you feeling it like me. Can't you feel it honestly?


Milk

Har jobbat på H&M hela dagen och då mestadels stått i kassan och ringt samtal åt kunder. Käkar ciabatta och dricker mjölk just nu. Varvar ner med lite norah jones innan det blir sängen.

14.21

Måste städa hela huset nu. Jag vill inte. Lite ångest på det.

You said you'd be there for me. In times of trouble when I need you and I'm down. And likewise you need friendship.

Är galet trött. Btw. Ska försöka komma igång lite med bloggen imorgon.

Dance competition, we won


Skin head, dead head. Everybody gone bad. Situation, aggravation. Everybody allegation. In the suite, on the news. Everybody dog food. Bang bang, shot dead. Everybody's gone mad. (Video från danstävlingen på Slaget om Innerstan).

Vi står när de andra faller!

De tjuter i öronen! Var med på en danstävling idag för Slaget om Innerstan - vi fick full poäng och krossade alla! Känner fortfarande adrenalinet pumpa! Är så jävla lycklig! (Video kommer snart).

15.01

Old one. Snart kommer älskade S förbi. Det blir nog kaffe och kanelbullar i solen. Ikväll ska jag på InDesign kurs och sen kolla Sagan om ringen med P.

14.58

: vanillascented. Her apartment (L).

Laughter: when a smile has an orgasm

Lyssnade tydligen på 'I Bergakungens sal' och 'Knoblauch - Tanz der Vampire' istället för Spice girls och Vengaboys med V när jag gick på lågstadiet. GES var iof också en stor favorit! Jag har skrattat så himla mkt den här helgen att jag just nu har magknip. Ska varva ner med lite guitar hero nu innan jag går och lägger mig. Imon blir det dansträning 14-17, danslektion 17.30-18.30 och squash 19-20.

Lovely

Herregud va jag skratta igår! Var på grillmiddag hos V med underbara människor! Brödsmulor samt cider flög över matbordet, kanske inte det mysigaste men det betyder iaf att det var underhållning på hög nivå. Snapsvisor och gitarrspelande vill jag ha mer av!

Tonight can you keep up? When we hit the dance floor you know we turn the heat up. Its like the roof on fire everyones desire, all eyes on us DJ turn it up

I just got one thing to say: it's gonna be AWESOME.

wed14


tue13

Har i princip dampat hela dagen. Skrivarjävel. Den lever i sin egna skit/mytoman-värld och redigerar om bilder, ändrar storlekar, skriver ut halva sidor och bestämmer sig sen för att ta en paus. Varför liksom? Fick ett bra svar av Olsson: 'För att det är en idiotisk skrivarjävel och såna måste krångla för annars vore de inte värda namnet skrivare. Skrivare är Döden i teknikform'. Så rätt! Men nu har jag äntligen lugnat ner mig. Idyllen från igår är tillbaka. Ska sitta lite i solen innan det blir danslektion.

13.12


JÄVLA SKRIVARJÄVEL. VARFÖR GÖR DU SÅHÄR MOT MIG?!

Coffee & hoffmaestro

: vanillascented. New favorite.

Fabuleux

Åh underbara liv! Det är vår. Har ätit lunch ute flera dar i rad. Har fått sommarvik. Mitt arbetsprov är nästan klart och ska läggas på brevlådan imon. Har börjat på en kurs i InDesign. Har lärt känna goa människor. Ska vara med i två grymma dansuppvisningar inom tre veckor. Ska på grillfest på fredag, premiär! Har skrattat sjukt mkt denna veckan. Allt är väldigt roligt just nu. Väldigt fint. Väldigt bra.

08.57

Hey. Jag har fått ett vikariat på H&M i Nordstan i sommar, juli-augusti. Känns grymt!

Puttgarden, København

Hela familjen åkte söderut med glatt humör och We will rock you soundtracket på högsta volym. Det blev först ett stop i Puttgarden på Boder Shop. Jeltzin Vodka (tack A för tipset), 1 flak Carlsberg, 1 flak Koppaberg päroncider och en flaska Absolut Pears inhandlades (behöver nog inte besöka systemet på ett bra tag). På kvällen åt vi oxfilé med hembakta potatisklyftor och igår strosade vi runt på Ströget och lunchade i Nyhavn. Btw. Jag köpte Yvan Rodics bok, Face Hunter (L).

Brb

Ojojoj nu är jag stressad. Hinner inte skriva mer (inte för att min blogg är speciellt textrik). Drar till Köpenhamn imon, är tillbaka på söndag. Bisous mes chéries!

22.52

Imon blir det jobb hela dagen, sen modevisning på kvällen och sen packning inför Köpenhamn-resan med familjen (L).

00.02


Det går framåt med min personliga bok. Tror det kommer bli jävligt bra faktiskt! Nu säger jag bonne nuit.

Future; grafisk design

Det har visst blivit ett bildregn här på bloggen det senaste. Hope you like it. Ikväll ska jag på jobbintervju, är faktiskt inte ett dugg nervös. Ska charma järnet och snacka dammvippor. Annars så har jag precis börjat med ett arbetsprov som ska skickas in till malmös högskola om tio dagar. Lite stressad? Ja. Jag har en hel del idéer, får hoppas att det blir bra. Ska käka lax nu. Ciao.

15.06

: dontsaygoodbyeloveivegotalustforlife.

Cause if you think love will come towards you like a warm summerbreeze you got your head among the clouds


mon5

: weheartit.

12.24

Hej jävla baksmälla.

Lorin jacket


Together we've done so much fun shit in our days I don't remember the half

Har suttit i solen hela dagen med härligt folk. Druckit latte och ätit sushi. Kännt värmen sprida sig i hela kroppen för första gången på länge (L). Ikväll blir det utgång. Allt känns väldigt bra just nu. Harmoniskt.

19.29

Idag lunchade jag med familjen, fikade med S och hejade på E som var med på P3s fredagsflirt. Hon vann en dejt med T. Congrats! Köpte även världens finaste vårjacka. Trench + big size + nude. I'll show you guys later.

Needs

Jag vill åka på festival. Jag vill gå barbent. Jag vill dricka saft. Jag vill ligga i gräset. Jag vill känna värmen. Jag vill äta glass. Jag vill lyssna på sommarplågan. Jag vill ha blommor i håret. Jag vill höra måsarna. Jag vill grilla.

Deceptively yours

Jag fick ett rosa påskägg av haren fyllt med handgjorda praliner (L). Btw så köpte jag ett par blommiga cykelshorts idag. Nu blir det ross och gänget. Bonne nuit.

23.19


Clarity

: westmans. Har larmat och galgat hela dagen. Ikväll blir det släkt/påskmiddag!

RSS 2.0